Health Tech i media

I forbindelse med TouchPoint Medicals oppkjøp av Health Tech, har vi fått omtale i ulike medier, bl.a. Nettavisen, Computerworld og Drammens Tidende (sistnevnte er bak betalingsmur).

Les mer...

TouchPoint Medical har kjøpt Health Tech

Kjære kunder og samarbeidspartnere,

Det er med stor glede vi kan informere om at TouchPoint Medical 10. januar 2019 har fullført kjøpet av Health Tech. (Health Tech AS, Health Tech AB og Health Tech OY).

Health Tech har i lengre tid vært en samarbeidspartner og kunde av TouchPoint Medical ved at de har kjøpt TouchPoints kabinettløsninger som de har levert med Health Techs egen programvare.

TouchPoint Medical er en ledende global leverandør av innovative og intelligente løsninger som støtter sikker og effektiv legemiddelhåndtering og pasientbehandling med høy kvalitet.

Les mer...

God jul og godt nytt år!

Vi i Health Tech ønsker å takke alle våre kunder og samarbeidspartnere for et spennende 2018 og vi ser frem til å jobbe videre sammen med dere i 2019!
Riktig god jul og et godt nytt år!

Normkonferansen 2018

Health Tech deltok på Normkonferansen 2018, som ble avholdt 27.-28. november på Hellerudsletta, utenfor Oslo. Med over 400 påmeldte, var det deltagerrekord for andre år på rad. Det er tydelig at fokus og interesse for informasjonssikkerhet har økt kraftig de seneste årene, med god hjelp av innføringen av GDPR i sommer.

Les mer...

Ny kollega i Health Tech

Vi har gleden av å presentere vår nye kollega: Bendik Niemann!

Bendik begynte hos oss i høst som servicetekniker og skal bistå kundene våre med support, vedlikehold og rådgivning. Med økende kundemasse så ser vi allerede nå at Bendik er et kjærkomment tilskudd til Health-Tech-gjengen! Som dere ser i presentasjonen hans under er han en svært allsidig kar i tillegg til å være faglig dyktig og en positiv bidragsyter på det sosiale plan.

Vi ønsker Bendik hjertelig velkommen og lykke til!

Les mer...