Vi har gleden av å presentere vår nye kollega: Bendik Niemann!

Bendik begynte hos oss i høst som servicetekniker og skal bistå kundene våre med support, vedlikehold og rådgivning. Med økende kundemasse så ser vi allerede nå at Bendik er et kjærkomment tilskudd til Health-Tech-gjengen! Som dere ser i presentasjonen hans under er han en svært allsidig kar i tillegg til å være faglig dyktig og en positiv bidragsyter på det sosiale plan.

Vi ønsker Bendik hjertelig velkommen og lykke til!

 «Jeg er en 25 år gammel kar fra Bærum som tilbrakte halve oppveksten på familiegården i Eiker. Mistenker at det var der interessen for alt tekniske ting og tang kom fra, som omsider sendte meg mot en yrkesfaglig retning i skolen. Begynte først med elektro, så over til dataelektronikerfaget før er sjansen for en lærlingplass innenfor IT tilbydde seg. Tok fagbrevet i IKT-servicefag i 2014 og har jobbet som IT-konsulent helt til jeg begynte i HT.

Jeg har regnet meg selv som «metal head» helt siden jeg fikk sansen for musikksjangeren i 10-årsalderen, selv om jeg ikke helt fullfører looken lenger. Hadde lenge en plan om å bli god på gitar. -Det skjedde aldri selv om jeg spiller litt enda. Gikk på taekwondo i mange år, men interessen dabba av rett før jeg rakk å ta det svarte beltet. Ellers er jeg litt typisk nerdete; Glad i spill, har det altfor lett med å bli oppslukt av fantasy eller sci-fi universer og kan sitte og prate om kosmos i timevis! Glad i slalåm, begynte med det i 4-5 årsalderen. Tok også jegerprøven et par år tilbake»

-Bendik-